Neptun Art Granja

Novi Objekat : K38

Stambeni objekat firme Neptun Art Gradnja D.O.O. smešten je u centru Pančeva, u ulici Karađorđeva broj 38, tačnije na samom uglu sa ulicom Svetozara Miletića, koji se prostire na površini od 5316,00м2.
Porodično stambeni objekat spratnosti Po+P+5+Ps (podrum, prizemlje, pet spratova i povučeni sprat) čije su etaže predviđene za stanovanje, poseduje 41 stambenu jedinicu, na svakoj etaži po sedam i na povučenom spratu šest stambenih jedinica. Paleta funkcionalno projektovanih stanova kvadrature od 49m2 do 100m2 nudi potpuni ugođaj različitim životnim dobima i potrebama. U podrumu i prizemlju je ukupno predviđeno 35 garažnih mesta.
Objekat je smešten u centru grada pa se samim tim u neposrednoj blizini nalaze osnovna škola, dečiji vrtić, gradski park, pošta, Maxi, apoteke i mnogi drugi objekti koji su od velike važnosti za ugodan i kvalitetan način življenja.
Stanovi se mogu kupiti i pre nego što budu završeni, što omogućava budućim stanarima da svoj enterijer modifikuju i personalizuju u skladu sa sopstvenim potrebama, stilom života i estetskim standardima.

KATALOGKONTAKT

Kontakt.

Za sve potrebne informacije možete dobiti predstavnike firme na priloženom kontakt telefonu i emailu, i dogovoriti obilazak lokacije novog objekta.

Neptun Art Gradnja DOO, Pančevo

Vojvode Radomira Putnika 21 – ulaz iz Karađorđeve
+381 60 333 88 50
neptun.art.gradnja@gmail.com
Radno vreme 8-16h