N Blok

Više od životnog prostora

Neptun Art gradnja“ je izgradio izuzetnu kolekciju 36 stambenih jedinica u rasponu od 37.40 kvadratnih metara do 79.48 kvadratnih metara i 3 poslovna prostora predviđena za različte trgovinske i uslužne objekte. Stambeno-poslovni prostor koncipiran da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života. U okviru „N BLOKA“ izgrađena su dva objekta. Objekat „A“ sa pogledom na Karađorđevu ulicu poseduje 18 stambenih jedinica i tri poslovna prostora u kojoj zgradi su stanovi strukture od jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih i trosobnih. Objekat „B“ poseduje osamnaest stambenih jedinica i stanove struktura dvosobnih i trosobnih. Svih trideset i šest stambenih jedinica poseduju po jedno parking mesto, a tu je i pet parking mesta za poslovne prostore. „ N BLOK“ je lociran u strogom centru Pančeva, na samo 100m od objekata koji se nalaze u blizini: Osnovna škola, dečiji vrtić, kulurni centar, gradski park, pošta, banke, mega market „Maksi“, biblioteka, dispanzer, apoteke i mnogi drugi objekti. Za mirnu i opuštajuću šetnju pored reke u blizini „N BLOKA“ nalazi se Tamiški kej i Narodna bašta, a za dinamičan šoping - tržni centar „Big“ koji je nedaleko od Vas. Kupci stanova u „N BLOKU“ imaju sve što požele jer su kod nas kvalitet života i luksuzno stanovanje na prvom mestu.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2iY5DlrLFw
https://www.youtube.com/watch?v=xJdfo--LOmo
https://www.youtube.com/watch?v=m7TlGOGJTA8
https://www.youtube.com/watch?v=m7TlGOGJTA8

N Blok

Stambeno-poslovni prostor koncipiran da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života. U okviru „N BLOKA“ izgrađena su dva objekta. Objekat „A“ sa pogledom na Karađorđevu ulicu poseduje 18 stambenih jedinica i tri poslovna prostora u kojoj zgradi su stanovi strukture od jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih i trosobnih. Objekat „B“ poseduje osamnaest stambenih jedinica i stanove struktura dvosobnih i trosobnih. Svih trideset i šest stambenih jedinica poseduju po jedno parking mesto, a tu je i pet parking mesta za poslovne prostore. Kompanija „Neptun Art gradnja“ je izgradila izuzetnu kolekciju 36 stambenih jedinica u rasponu od 37.40 kvadratnih metara do 79.48 kvadratnih metara i 3 poslovna prostora predviđene za različte trgovinske i uslužne objekte. Kupcima smo omogućili da stanove kupe i u toku gradnje, što je omogućilo sadašnjim stanarima da svoj enterijer modifikuju i personalizuju u skladu sa sopstvenim potrebama, stilom života i estetskim standardima.

1.

Lokacija

„ N BLOK“ je lociran u strogom centru Pančeva, u ulici Karadjordjeva broj 10, koji se prostire na površini od 3501 metara kvadratnih, na samo 100m od objekata koji se nalaze u blizini: Osnovna škola, dečiji vrtić, kulurni centar, gradski park, pošta, banke, mega market „Maksi“, biblioteka, dispanzer, apoteke i mnogi drugi objekti.
Za mirnu i opuštajuću šetnju pored reke u blizini „N BLOKA“ nalazi se Tamiški kej i Narodna bašta, a za dinamičan šoping - tržni centar „Big“ koji je nedaleko od Vas. Stanovanjem u „N BLOKU“ imate sve što poželite, jer su ovde kvalitet života i luksuzno stanovanje na prvom mestu."

2.

STANOVANJE U “N BLOKU”

Za najkomfornije stanovanje u „N BLOKU“ obezbedili smo materijale i tehnologiju najviše klase, vrhunskog kvaliteta i dugotrajnosti. Posebna pažnja posvećena je detaljima i funkcionalnostima koji su od velikog značaja za udoban život.

POGLEDAJTE NOVU INVESTICIJU
3.

KVALITET DO DETALJA

Vrhunski kvalitet materijala korišćen u izgradnji spoljne fasade, izolacije enterijera, stolarije…ulepšaće vaše stanovanje u centru grada.

4.

OD TEMELJA DO NAJSITNIJEG DETALJA ZAVRŠNE OBRADE

Objekti se zidaju termo blokom koji obezbeđuje bolju termičku zaštitu i zvučnu izolaciju između stanova. Međuspratna ploča debljine 14cm izolovana je sa 2cm kamene vune koja obezbeđije akustičnu udobnost stanovanja. Bešumni program kanalizacionih cevi. Izoalcija krova sa najsavremenim materijalima obezbeđuje dug i kvalitetan krov.

IMATE PITANJA?
5.

HRASTOV PARKET PRVE KLASE

Parket od najkvalitetnijeg hrasta i vrhunske završne obrade garantuje siguran i kvalitetan proizvod, bez narušavanja prirodnog kvaliteta drveta. U potpunosti ispunjava sve zahteve evropskih standarda i kvaliteta za ugradnju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da parket instaliran u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Nesporna je njegova vrednost u estetskom, funkcionalnom, kao i u pogledu izdržljivosti. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama.

6.

KERAMIKA I SANITARIJE PRVE KLASE

Zidne, podne i pločice za kupatilo. Savršena kombinacija koja kreira estetski zadovoljavajuće i funkcionalne proizvode. Bilo da su u pitanju pločice u kupatilu, kuhinji ili sanitarija, teži se inovativnim trendovima koji će biti implementirani u svakom stanu, tako da odgovaraju zahtevima i željama budućih vlasnika.

ISKAŽITE INTERESOVANJE ZA NOVU INVESTCIJU
7.

VISOKOKVALITETNA STOLARIJA

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! Profili aluminijumske stolarije sa termoroletnama i komarnicima produkt su najmodernijih materijala, sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, pouzdanu kroz vreme.

Pogledajte našu novu investiciju,
i Izaberite Vaš Budući Stan

DETALJI O OBJEKTU

Novi Objekat : K38

POGLEDAJTE STANOVE

Pozovite
060 333 88 50

EMAIL
neptun.art.gradnja@gmail.com

Pošaljite upit i prijavite se na listu čekanja!

Kontakt

Neptun Art Gradnja DOO, Pančevo

Vojvode Radomira Putnika 21 – ulaz iz Karađorđeve
+381 60 333 88 50
neptun.art.gradnja@gmail.com
Radno vreme 8-16h