MO25

Više od životnog prostora

Stambeni objekat firme Neptun Art Gradnja D.O.O. smešten je u centru Pančeva, u ulici Miloša Obrenovića 25, tačnije preko puta elektrovojvodine a u neposrednoj blizini sa jedne strane je BIG CENTAR tržni centar a sa druge strane opšta bolnica, koji se prostire na površini od 1400,00м2.Porodično stambeni objekat spratnosti Po+P+4 (podrum, prizemlje, četiri sprata i duplex) čije su etaže predviđene za stanovanje, poseduje 18 stambenih jedinica, na svakoj etaži po četirii. Paleta funkcionalno projektovanih stanova kvadrature od 49m2 do 66m2 nudi potpuni ugođaj različitim životnim dobima i potrebama. NA parceli je ukupno predviđeno 18 garažnih mesta. Objekat je smešten u centru grada pa se samim tim u neposrednoj blizini nalaze BIG CENTAR tržni centar , opšta bolnica , narodna bašta , osnovna škola, dečiji vrtić, pošta, apoteke i mnogi drugi objekti koji su od velike važnosti za ugodan i kvalitetan način življenja. Stanovi se mogu kupiti i pre nego što budu završeni, što omogućava budućim stanarima da svoj enterijer modifikuju i personalizuju u skladu sa sopstvenim potrebama, stilom života i estetskim standardima.

1.

Lokacija

Objekat je smešten u centru grada pa se samim tim u neposrednoj blizini nalaze BIG CENTAR tržni centar , bolnica , dom zdravlja , MUP , narodna bašta , sportski centar Mladost , osnovna škola, dečiji vrtić, pošta, apoteke i mnogi drugi objekti koji su od velike važnosti za ugodan i kvalitetan način življenja.

2.

STANOVANJE U OBJKETU “MO25”

Za najkomfornije stanovanje u „MO25“ obezbedili smo materijale i tehnologiju najviše klase, vrhunskog kvaliteta i dugotrajnosti. Posebna pažnja posvećena je detaljima i funkcionalnostima koji su od velikog značaja za udoban život.

IZABERITE STAN
3.

KVALITET DO DETALJA

Vrhunski kvalitet materijala korišćen u izgradnji spoljne fasade, izolacije enterijera, stolarije…ulepšaće vaše stanovanje u centru grada.

4.

OD TEMELJA DO NAJSITNIJEG DETALJA ZAVRŠNE OBRADE

Objekti se zidaju termo blokom koji obezbeđuje bolju termičku zaštitu i zvučnu izolaciju između stanova. Međuspratna ploča debljine 14cm izolovana je sa 2cm kamene vune koja obezbeđije akustičnu udobnost stanovanja. Bešumni program kanalizacionih cevi. Izoalcija krova sa najsavremenim materijalima obezbeđuje dug i kvalitetan krov.

IMATE PITANJA?
5.

HRASTOV PARKET PRVE KLASE

Parket od najkvalitetnijeg hrasta i vrhunske završne obrade garantuje siguran i kvalitetan proizvod, bez narušavanja prirodnog kvaliteta drveta. U potpunosti ispunjava sve zahteve evropskih standarda i kvaliteta za ugradnju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da parket instaliran u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Nesporna je njegova vrednost u estetskom, funkcionalnom, kao i u pogledu izdržljivosti. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama.

6.

KERAMIKA I SANITARIJE PRVE KLASE

Zidne, podne i pločice za kupatilo. Savršena kombinacija koja kreira estetski zadovoljavajuće i funkcionalne proizvode. Bilo da su u pitanju pločice u kupatilu, kuhinji ili sanitarija, teži se inovativnim trendovima koji će biti implementirani u svakom stanu, tako da odgovaraju zahtevima i željama budućih vlasnika.

PRIJAVITE SE NA LISTU ČEKANJA
7.

VISOKOKVALITETNA STOLARIJA

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! Profili aluminijumske stolarije sa termoroletnama i komarnicima produkt su najmodernijih materijala, sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, pouzdanu kroz vreme.

8.

ULAZNA, UNUTRAŠNJA VRATA I BRAVE

Ulazna sigurnosna vrata iz uvoza, visine 205cm i širine 100cm, koja obezbeđuju zvučni izolaciju po standardima.
Viokokvalitetna unutrašnja stolarija je kombinacija medijapan drveta i punog drveta sa finalno belom bojom i magnetnom bravom.

POGLEDAJTE STANOVE
9.

LIFT

Odabrali smo rešenje najboljeg proizvođača električnih liftova za luksuznu gradnju, koje je u skladu sa najvišim kvalitetom svih elemenata ugrađenih u “K38”.

10.

VIDEO NADZOR

Sigurnost i bezbednost je na visokom nivou imajući u vidu da je objekat obezbeđen video nadzorom na ulazu zgrade kao i na zajedničkom parkingu .

KONTAKTIRAJTE NAS
11.

SISTEM GREJANJA

Centralno gradsko grejanje. U stanovima se ugrađuje radijatorsko grejanje, dok je u kupatilima pored predviđenog sušača za peskire predviđeno i podno grejanje. Svaki stan poseduje kalorimetar koji meri utrošenu energiju i reguliše željenu temperaturu. Ovakav vid regulisanja sistema doprinosi većoj udobnosti, kao i kontroli utrošene toplotne energije i visine troškova.

Izaberite Vaš Stan

POGLEDAJTE STANOVE

Pozovite
060 333 88 50

EMAIL
neptun.art.gradnja@gmail.com

Pošaljite upit i prijavite se na listu čekanja!

Kontakt

Neptun Art Gradnja DOO, Pančevo

Vojvode Radomira Putnika 21 – ulaz iz Karađorđeve
+381 60 333 88 50
neptun.art.gradnja@gmail.com
Radno vreme 8-16h