Komentari kupaca

Šta kupci kažu o našim stanovima

 • Prezadovoljna sam saradnjom sa Neptun Art gradnjom. Zgrada K38 je kvalitetno izgradjena, u lux stilu, na odličnoj lokaciji. Stan je opremljen kvalitetnim materijalima, razmišljalo se i o sitnim detaljima kako bi sve bilo sto komfornije, raspored u stanu je funkcionalan. Svi rokovi i dogovor su ispoštovani. Takođe, svi zaposleni su izuzetno ljubazni, uvek dostupni i na raspolaganju za svaki dogovor i pomoć. Ukoliko bi bilo mogućnosti, opet bih kupila od njih nekretninu.

  Sandra Reljić

 • Od početka saradnje sa Neptun Art Gradnjom smo naišli na odličnu i profesionalnu saradnju. Sve što smo ugovorili je ispoštovano. Stanom smo jako zadovoljni, ali i celim pristupom gradnje zgrade gde se povelo računa o detaljima i estetici. Svaka preporuka za kupovinu.

  Jasmina Hamidović

 • Neptun Art Gradnja je firma sa kojom smo imali zadovoljstvo da se upoznamo pre više od tri godine. Kvalitet izgradnje, estetika prostora, kao i prijatan odnos prema kupcima su samo neki od razloga što smo se odlučili za kupovinu stana baš u njihovom objektu. Njihove zgrade ispunjavaju sva očekivanja kupca, pa i više. Pre svega po kvalitetu radova, brzini realizacije, poštovanja rokova, ali i po završnim detaljima prostora koje smo retko gde videli. Svi članovi njihovog tima su divni za saradnju, strpljivi i ljubazni. Danas, gde je u svetu građevinskih investicija teško naići na poštenje, Neptun Art Gradnja je zaista pravo osveženje.

  Ana Nenadov

 • Saradnja sa firmom Neptun Art gradnja protekla je sjajno od prvog momenta. Naša komunikacija je uvek bila profesionalna i vrlo prijatna. Kupljenim stanom smo prezadovoljni, kao i čitavom zgradom. Svaki dogovor od početka do kraja gradnje zgrade bio je ispoštovan, što je i najvažnije. Sve pohvale za firmu Neptun Art gradnja, najbolji su u svom poslu!

  Senka Stojanović

 • Koristim priliku da se sa izuzetnim zadovoljstvom zahvalim arhitekti Dejanu Živkoviću iz Pančeva na veoma uspešnoj saradnji u prethodnih nekoliko godina. Po njegovoj preporuci kupila sam stan i bila saradnik u posredovanju u prodaji i zakupu stanova koje je projektovao za firmu Neptun Art Gradnja takođe iz Pančeva. Svedok sam besprekornog rada čitavog tima. Naročito bih istakla profesionalnost, korektnost i ljubaznost, kao i efikasnu komunikaciju. U Pančevu nema toliko gradjevinskih firmi da možete biti 100% sigurni da ćete na vreme dobiti upravo ono što ste se sa njima dogovorili. Radujem se novim stanovima i dugoj, na obostrano zadovoljstvo, saradnji, od mene 100 poena.

  Nada Škrbić

 • Vrlo smo zadovoljni saradnjom sa Vama. Izlazili ste nam u susret šta god da nam je trebalo. Stan je super, izolacija je odlična i stolarija je vrhunska. Sve što je u ugovoru, sve je ispoštovano.

  Sonja Rabadi Vučur

 • Naša zgrada i svi stanovi u njoj predstavljaju savršen spoj udobnosti i moderne elegancije, dok je saradnja s timom Neptun Art Gradnje bila izuzetno profesionalna i efikasna. Oduševljena sam celokupnim projektom, a posebno sam zahvalna na izvanrednoj saradnji!

  Dijana Kosanović

  Ime
  Prezime
  Email
  Tel
  Poruka
  Budite u toku, zapratite nas na Instagramu @neptun.art.gradnja